Stresskurset

15 enkle trin til en stressfri hverdag med meget mere overskud
Køb STRESSKURSET SMUGKIG - oplev lidt af STRESSKURSET
N

Nemt onlineprogram, som giver dig overskuddet tilbage. Få det godt igen med psykologens bedste stress-værktøjer.

N

3-i-1 pakke fuld af virksom ONLINE STRESSHJÆLP. Du får både hjælp til her-og-nu og til at forebygge, at stressen kommer igen.

Velkommen! STRESSKURSET er et brugervenligt onlinekursus, der både giver dig førstehjælp til at bremse stressen, og som gennem en masse enkle redskaber lærer dig at trives godt og stressfrit på den lange bane. 

Når du køber kurset, får du adgang til alle 15 moduler, som du kan læse eller lytte til i dit eget tempo.  Du har adgang til alt på en gang og bruger redskaberne i den rækkefølge, du selv har lyst til.

Kurset er tilpasset en helt almindelig hverdag, med alt hvad den indeholder af kaos, krav og uforudsigelighed. Den hverdag lærer du her at trives i på en bedre og mere “bæredygtig” måde.

Og ja, sådan en hverdag kender jeg selv. Jeg hedder Malene og er mor til tre piger. I 2008 blev jeg selvstændig og startede psykologvirksomhed, mens vi havde små børn. Fra mit eget liv ved jeg derfor, hvor afgørende det er, at hverdagen hænger sammen, så jeg og min familie trives, og ressourcerne rækker. 

 

STRESSKURSET er for dig, der:

N

har brug for førstehjælp til at bremse stressen her og nu, så du kan få det bedre

N

vil have brugbare, konkrete redskaber, der virker med det samme, og som bliver ved med at virke

N

gerne vil vide, hvornår og hvordan du skal reagere på dine stresssymptomer

N

gerne vil lære at indrette livet bedre og mere bæredygtigt i forhold til dine kræfter

N

savner overskud til familie, venner og arbejdet

N

vil have fordelen ved at vælge mellem at læse eller lytte, når du arbejder med at komme videre fra stressen

N

kan lide fleksibiliteten ved selv at bestemme, hvornår du arbejder med materialet

Når du har gennemført STRESSKURSET, kan du:

N

Aktivt og omhyggeligt prioritere dine ressourcer

N

Udfordre ”plejer” og ”burde”

N

Bruge dine begrænsede ressourcer på en smartere måde

N

Fokusere på de ting, du når

N

Sove bedre

N

Lade være med at multitaske (for meget)

N

Planlægge din arbejdsdag bedre

N

Sige nej og være mere ”besværlig”

N

Spotte dine tidligere stresssymptomer og reagere på dem

N

Mestre en masse forebyggende metoder, der sikrer, at du bliver ved med at have det godt

Mest Stillede Spørgsmål (FAQ)

Hvorfor et online stresskursus? Er et rigtigt samtaleforløb om stress ikke bedre?

Når du er stresset, fungerer din koncentration og dit overblik dårligere. Derfor er der den kæmpe fordel ved onlineformatet, at du kan læse eller lytte til materialet igen og igen. Når du på den måde får budskaberne gentaget, får du flere pointer med.

Du kan arbejde med STRESSKURSET, lige når det passer dig. Fleksibiliteten giver dig flere muligheder for at flette det ind i din hverdag på de tidspunkter, hvor du har flest kræfter til det. Dette er en stor fordel, når dit overskud er svingende. Du styrer altså selv, hvornår du mentalt har plads til at prioritere arbejdet med at reducere stressen i dit liv.

Kan jeg kombinere kurset med andre former for stressbehandling?

For mange vil kurset være tilstrækkeligt og præcis den hjælp, der gør, at dit stressniveau går ned, og du får det bedre. 

Andre sætter pris på, at kurset nemt kan kombineres med fx afspænding, kropsbehandling, naturterapi eller samtaler med en stressbehandler. 

Hvis du også ønsker samtaler med en stressbehandler, giver kurset dig et stort og vigtigt forspring i forhold til de samtaler. Ved hjælp af kurset er du nemlig allerede i gang med mange at arbejde med de grundlæggende ting, der reducerer stress.

Passer kurset til netop den form for stress, som jeg slås med?

Kurset er både for dig, som er på vej til at blive stresset, men som stadig får det til at løbe nogenlunde rundt, og for dig, som er decideret i knæ som stressramt. 

Hvis du er ved at komme dig efter et stressforløb og gerne vil forebygge, at du bliver ramt igen, har du også stor effekt af kurset. Det lærer dig nemlig at holde øje med præcis de symptomer, der er dine tegn på begyndende stress. Kurset lærer dig også, hvordan du indretter dit liv på en bedre måde, så du fremover har energi til det, du gerne vil bruge tid på.

Hvad kræver det af mig at arbejde med kurset?

Det er vigtigt, at du tilpasser arbejdet med kurset til dit overskud. De fleste arbejder med to temaer om ugen. Nogle kan klare lidt flere. 

Hvis du arbejder med to temaer om ugen, har du været igennem hele kurset efter 7-8 uger. Det betyder, at du så er klar til næste skridt, som er at gøre de nye vaner til en naturlig og automatisk del af din hverdag.

På STRESSKURSET skal du først og fremmest bruge lidt tid på at læse eller lytte til de 15 temaer. 

Bagefter øver du de ting, du lærer på kurset. Dette kræver ikke decideret tid. Det handler mere om, at du skal forholde dig anderledes til forskellige ting, og at du skal gøre noget andet end det, du plejer at gøre. Kurset kræver derfor lidt ”mentale kræfter” fra dig, så du kan indarbejde de ting, du lærer. 

Jeg vil anbefale dig, at du ”skynder dig langsomt”. Du skal hellere fokusere grundigere på færre temaer i stedet for at arbejde med dem alle på en gang. 

Du har med det samme adgang til hele materialet. På den måde bestemmer du selv tempoet, og du kan selv vælge at starte med præcis de temaer, der giver bedst mening i forhold til netop din situation.

Hvad får jeg, når jeg køber STRESSKURSET?

Du får fra starten varig adgang til hele materialet. På den måde kan du arbejde med de forskellige dele i præcis den rækkefølge, der giver mening for dig. Du bestemmer selv! 

Kurset består af 15 temaer, der er samlet under 4 moduler. 

Hvert tema findes både i tekstform og i en lydfil, og det er op til dig, om du helst vil læse eller lytte til materialet. 

Du får også 9 arbejdsark, der passer til temaerne. Med arbejdsarkene kan du arbejde konkret med øvelserne og holde øje med din egen udvikling.

Med STRESSKURSET får du helt konkrete, brugbare ”hands-on” øvelser og fokuspunkter, som med det samme får dig i gang med et mindre stresset liv.

På STRESSKURSET lærer du:

N

At vogte over dine egne ressourcer

N

At lade være med at gøre som du plejer

N

At udnytte kamera, kalender og huskelister til din fordel

N

At tænke din egen indsats op og have fokus på det, du når

N

Bedre vaner i forhold til måltider og brug af telefon og natur

N

At sove bedre

N

At gøre én ting ad gangen

N

Hvordan du kan planlægge din arbejdsdag

N

Hvorfor konteksten er vigtig at tage med, når du ser på dine præstationer

N

Hvordan du kan bruge trappemodellen, når du skal planlægge at genoptage arbejdet efter en hel eller delvis sygemelding

N

At sige nej

N

Hvordan du hjælper dine omgivelser med at forstå, hvor du er

N

Hvordan du bedst klarer familielivet og fritiden

N

Hvordan du skal lytte til dine tidligere stresssymptomer

N

Hvordan du alligevel skal passe på dig selv, når du begynder at få det bedre igen

Prisen og det praktiske:

Det hele fungerer nemt og enkelt.

Du kan arbejde med kurset fra din telefon, tablet eller computer. Materialet får du både som tekst og lydfiler, så du afgør selv, om du vil arbejde med det fra sofaen, eller mens du går tur eller ordner have. Du kan printe arbejdsarkene ud og arbejde med dem i hånden, eller du kan vælge at udfylde dem online og have det samlet der. STRESSKURSET bliver dit til varig brug. Du får det til blot 649 kr., hvilket ca. svarer til en halv times samtale med en psykolog.

Vil du også lære konkrete redskaber til at få stressen ned og trivslen op?